söndag 20 november 2011

Hur man ser till att få 5 kg choklad och sedan äter den på en vecka

Först och främst bör du bosätta dig på en ö. Glöm därefter bort att köpa hem något gott att äta på lördagkvällen och gå istället till den hjälpsamma grannen. Upprepa. När du genomfört denna procedur några gånger (antalet gånger varierar beroende på hur stort tålamod grannen har) så köper grannen tio stycken stora Marabou chokladkakor till dig i födelsedagspresent så att du ska ha ett lager hemma och inte behöva låna mer. Fast när du får tio chokladkakor så äter du typ två första kvällen, en dagen efter, sedan två till och därefter ber du din man gömma de förbannade kakorna så du inte kan hitta dem. Fast sedan ångrar du det på kvällen och letar överallt med pupiller små som pepparkorn och fradga i mungiporna tills du hittar dem. Därefter kommer du fram till att det är bättre att äta upp skiten så du slipper tänka på dem mer.
Proceduren kan säkert upprepas, men det har mig veterligen aldrig skett då upplevelsen är mycket mäktig och inte ger mersmak på åtminstone 2 år, 3 månader och 23 dagar .
Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset, men det där tänker jag INTE anamma ;-).

    SvaraRadera
  2. Björn Lindström21 november 2011 13:37

    Värt att prova! Dock finns ju risken att man måste bo på en ö för att det ska fungera. Annars finns ju ett till knep - köp hem "mindre god" choklad, den brukar räcka längre...

    SvaraRadera