torsdag 23 februari 2012

Ett fotoreportage om världens godaste kaka

De har samma storlek som hundgodis och smakar smask och choklad. M-m-m säger jag. Kanske kan man använda dem på samma sätt som hundgodis förresten?
Typ: "-Sitt Ingrid! Sååja, döhöhöhöktig unge! Hääär får du en godis, ja, varsågod, döhöhöktig unge." medan man kliar henne bakom örat.

Värt ett försök. Faktiskt.

4 kommentarer:

 1. Kallas mutor! Väl beprövat föräldraverktyg :)

  SvaraRadera
 2. Japp funkar hur bra som helst! (när det gäller den lilla hade det förmodligen funkat med riktig hundmat också men jag tror vi undviker det va)

  Alltså, de där semesterbilderna du visade på paradisstränder. Jag blundade. Den dagen var det fem nya cemtimeter snöslask här och snålblåst. Fast dag har det varit sol och SJU grader så idag kikade jag på dem lite. Bilderna alltså.

  Sådär, slut på väderrapporten :)

  kram Maria

  ps. Hoppas ni får en underbar semester, men förvarna när du visar foton sedan så jag hinner blunda

  SvaraRadera
 3. Funkar det så funkar det. Så enkelt är det väl?

  SvaraRadera
 4. Funkar inte med mutor på Ingrid, tyvärr, har prövat nu och det gjorde bara att det blev svårare att låta bli. Mitt humör + Jimmys energi = ett barn som är nästintill okontrollerbart. Fast de andra två kan man ju tillämpa det på förstås... fast de är ju filbunkar förstås som mestadels gör som man säger så där behövs det inte.

  Absolut Maria, jag förvarnar naturligtvis. Kan kalla bildreportagen för VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE! eller nått. Så du hinner båda blunda och hämta en påse att andas i.

  Kram på er!

  SvaraRadera