torsdag 3 maj 2012

Första husvisningen

Jag undrar om vi inte är de första som har husvisning med en kyl på toan och en annan i vedförrådet? Förmodligen. Annars är jag rätt nöjd. Man får ha lite fantasi bara, och framförallt inte ha en man som slänger strumpor överallt och tre barn. Då är det här huset alldeles perfekt.
Det är delvis med tanke på detta som vi valt ut denne förste kandidat. Han är även vår favorit för att han inte kommer med förslag om att göra om vårt boende till en förskola, och för att han kommer från norra Sverige. Sådant gillar jag och Jimmy. Det inger förtroende liksom. Att han inte tänker klämma in ett gäng barn som ska klättra på vår öppna spis och peta snorkråkor på väggarna och för att han bevisligen är van vid snö, is, vatten och att inte bo 30 meter från ett köpcentrum.

Den ultimate hyresgästen. Liksom.

2 kommentarer:

  1. Ha ha , ja men varför vara som andra:)) kram du Goa:))

    SvaraRadera
  2. Haha, jag hade en gång en kompis som av lite olika anledningar råkade sluta upp med TRE frysar på sitt studentrum (vi snackar 18 kvadrat). Det bästa var när den sista frysen anlände via utkörning från on-off - och det alltså redan finns två frysar (trasiga men det syns ju inte) i rummet, killen som levererade bara tittade sig omkring och sen på oss som satt och pluggade och tänkte nog att vi var helt dumma i huvudet... :)


    Så vad är en kyl på toan liksom? Man kan ju bli sugen på mjölk där också. Kanske.

    Kram!

    SvaraRadera