lördag 9 juni 2012

Så sjukt nöjd med mig själv.

Man ba "Oj nu har visst vindrutetorkaren gått sönder här i spöregnet". Sedan glider man tjusigt in på macken, går in och lånar lite verktyg och sedan går man ut och MECKAR med sin bil. En minut senare så funkar den igen. Man ba går in på macken och ser viktig och kunnig ut och tackar för lånet.

Jag är så jäkla självständig liksom. Vem behöver en Jimmy egentligen?

Inte jag iallafall. Till sånt här alltså.

3 kommentarer:

 1. Där ja, där satt den! Känner för att stämma upp i kvinnokampssång här. Men då kommer nog maken och undrar om det inte är dags för Psykakuten iallafall :)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Åh så bra du är! Själv hade jag, i samma läge, blivit svinförbannad för att inte mannen kunde förutse 1. att det skulle spöregna och sedan 2. att vindrutetorkaren då skulle gå sönder och så hade jag skickat massa arga sms alternativt ringt och väckt honom mitt i natten så att han verkligen fick skylla sig själv för att han var på andra sidan jorden.

  Om han VAR på andra sidan jorden alltså. Om han var hemma skulle jag ha sagt varsågod och fixa. Inte för att det hade hjälpt i och för sig, för ärligt talat hade jag nog löst en trasig vindrutetorkare bättre än honom men för att det känns bättre så.

  Japp så himla jämställda är vi. När det kommer till vindrutetorkare.

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Hade någon frågat Jimmy en hypotetisk fråga om hur ett sådant här läge hade hanterats från hans frus sida innan detta hände så hade han definitivt svarat att jag skulle reagera preciiis som du. För det brukar jag nämligen göra. Tror jag är inne i en fas av nått slag. Eller nått :)

  SvaraRadera