fredag 13 juli 2012

Glimtar av vår 455 kvm stora lägenhet med 6 badrum eller Fy faen va vi e äckligaMen det känns väl liiite bättre att sängarna är skitfula?
Kanske.

7 kommentarer:

 1. Men va, ska ni BO i det där rucklet menar du? Ja ja, det är väl bara att hoppas på att ni får fint väder i alla fall ;)

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Ja fy....jag skrev nyss ett lite förvirrat inlägg om våndan med att välja tapeter till vår nya lägenhet. O nu snurrade jag in här hos dig o gick vilse direkt! Ehum, få se: hur många nya lägenheter på 70 kvm får plats hos dig? Haha,hmm host! Lite drygt 6 st !!! Jag får ta till fula knep: vi har i allafall snygg säng =)
  Annars ser det ju fantastiskt ut! Det finns säkert mycket mer i denna enorma lägenheter som är bra o snyggt. Tänk, det funkar att leka kurragömma inomhus, bara det liksom! O med tillräckligt halkiga sockor kan man glida riktigt långt i hallkorridoren..Perfekt med innelekar om inte vädret inbjuder till utomhuslekar. Jag är nyfiken på köket o hoppas du visar mer av detta palats!

  SvaraRadera
 3. Nu vill ju jag se allt....av den 455 kvm stora lgh ;-) Hur häftigt som helst. Vilken utsikt, may gad!!!!
  Och du har man det så bra, måste det kompenseras med riktigt märkligt fula sängar. HA HA! kunde inte ha sagt det bättre själv. Är sängborden och i fuskskinn?

  Stor Kram

  ps Du nu är vi många i bloggvärlden som syns på Instagram. Vore kul om du gick med. Southlakepics är mitt namn där.

  SvaraRadera
 4. Ett stort WOW... Vilken schysst lägenhet och vilken utsikt! Hur hittar ni varandra där inne? Och vad gör ni med alla rum? Lite lagom skillnad mot ö- huset tycker jag. Vill se mer bilder.....
  Kram till er alla

  SvaraRadera
 5. Ska ni BO i det där rucklet? Jaja, man får hoppas att ni får tur med vädret i alla fall ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. ÄLSKAR DEN! Det ska vara stort annars blir det trångt! Helt underbar! kram towe.

  SvaraRadera
 7. Skojar du eller?! Känns inte ett dugg bättre med sängarna. Inte ETT DUGG!!! :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera