torsdag 8 november 2012

Om jag ändå hade vetat detta som 7åring

Imorrn är det sista dagen i skolan innan barnens andra höstlov, det förra var för ett par veckor sedan. Sådant gillar barn. Mammor gillar mest lov som även pappor är lediga på. Det gör för övrigt pappor oxå. Och tursamt nog så är detta ett sådant! Hittills har vi alltså varit på Langkawi (HÄR, HÄR och HÄR) och så har vi varit på Koh Samui (HÄR) och den här gången har vi bestämt oss för att ta bussen till Kuala Lumpur. Fyraåenhalv timme i buss med våra tre brn tycker vi känns som en riktigt bra start på ett lov. Eller, näe, egentligen kanske inte, men vi tänker att hotellet vi valt kommer att kompensera detta. Alltså verkligen kom-pen-se-ra. För allt. Man kan tillåme säga att det kompenserar mig för den där gången när jag var sju år och blev vald till Lucia men sedan blev sjuk på den stora dagen och missade alltihop. Ni hajar va?

För kölla på det här:
 
File:Berjaya Times Square atrium.jpg
Källa:http://en.wikipedia.org
 
 
 
Källa:http://www.google.se
 
 
 
Källa:http://www.berjayahotel.com
 
 

                                                                                                 
 Källa:http://www.berjayahotel.com
 
 
Dessutom har vi med oss gott sällskap så att vi kan turas om att lämna varandra hemma med barnen och gå ut och slira på stan. Kan ju inte bli bättre.
 
Faktiskt.

5 kommentarer:

 1. Finns det inget ställe där de större barnen får vara som man gör på IKEA. Eller törs man inte det i Kuala Lumpur kanske???

  Ser helt underbart ut!! Bekväma skor är ett ord som poppar upp ;-)

  SvaraRadera
 2. Hm, känns som att vi saknade något på vårt höstlov....

  SvaraRadera
 3. Världens bästa köpcentrum vill jag lova, varning för shopping! Och att det finns ett inbyggt "Gröna Lund" mitt i allt gör ju inte saken sämre direkt. Om ni vill gå ut och lyxa till det någon kväll måste ni bara gå till Frangipani, bästa restaurangen i KL. Nu har du minsann en avundsjuk kusin...

  SvaraRadera
 4. Ahh sa kul! KL ar en av mina favoritstader. Har ni varit dar forut, onskar ni tips? Vi var senast dar i varas da med Dixie. Kul! kram towe.

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset Carola!!! Och ja Towe, vi vill gärna få ännu fler. Kram på er allihopa!

  SvaraRadera