söndag 9 december 2012

En bra helg, helt enkelt

Så. Nu har vi lagt barnen, matat fiskarna med varandra, bäddat rent vår säng (för att Buffeln spillde ut en flaska citronjuice i den imorse) och googlat på "hotels in Kuching", för i slutet på januari ska vi åka till Borneo med mina padres. Vi tänker oss en djungelhydda med två sovrum, ett som det står "Grandparents and all the noisy, messy children"  på och ett som det står "Spa-room for the two tired parents who are trying to raise the messy children". Typ exakt så ska det stå. Har bara inte hittat nått sånt än, och inte informerat MormoråMorfarFroby om rumsfördelningen heller. Men de blir säkert bara glada. Typ. (Mamma och pappa, bli inte oroliga, det går att förhandla om det här...)

Igår var en väldigt trevlig dag alltsomallt. Jag och barnen badade, lekte och fikade med ett gäng svennebarn och svennemammor och Jimmy spelade en jädrans massa fotbollsmatcher mot allt från oerfarna lärare och elever från skolor på ön till ohyfsade indier. Jag och barnen avslutade kvällen med att kolla när G-hotel tände sin julgran och därefter gick vi hem och såg på Djungelboken och åt skumtomtar som mormor skickat. Vi kom i säng före 23.
Jimmy slutade kvällen i diverse barer med ett par kollegor, raggade skjuts hem med en BMW och tappade sin plånbok i den varpå han fick hänga ute vid vägkanten tills främlingarna som körde bilen upptäckte missödet och återlämnade den. Han kom i säng vid 5.

Så man kan säga att vi har varit lite osynkade den här helgen, jag och Jimmy.
 
Pga somligas fysiska status, typ allas utom min alltså, så har dagen haft ett lugnt tema. Det galnaste vi gjort är att sjunga julsånger med en älskad kusin och en mormor och morfar på skype. Eller det var väl mest Ingrids egenhändigt komponerade danser på vardagsrumsbordet som var galna, vi andra skötte oss exemplariskt. Ja. Så det har gått bra, vi har haft det trevligt.
 
Och det har vi ju nästan jämt.  
 
Faktiskt.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar