söndag 21 april 2013

Vem faen gjorde schemat för den här dan?

Planen denna söndag var att Ingrid skulle få gå på sin första danslektion i en dansstudio i Straits Quay. Det var liksom allt det. Men när vi kom dit så visade det sig att hon inte fick delta eftersom det var tre gånger kvar på den här terminen. Så trots balettknutshåruppsättning och tårar så måste hon lämna lokalen medan kompisarna fick dansa vidare.

Kändes ju sådär.

Sedan, när vi kommer hem, hinner vi precis kliva ur taxin när en kvinna i silverfärgad minibuss gör en hit-and-run på en ung kille på moppe. Han  kastas av och rullar fram en bra bit längs gatan och hon gasar och kör därifrån så fort hon kan. Jag hojtar åt Jimmy att täcka barnen (vill inte att de ska behöva drömma om benpipor som sticker ut eller om spruckna skallar heller för den delen) och sedan, när barnen är tryggt placerade bakom vår taxi, så rusar vi fram och pratar med den chockade killen. Han klarade sig tackålov utan synliga skador och kunde efter en stund hoppa upp på moppen igen. Men själv är jag sjukt upprörd över både trafiksituationen och kvinnan i bilen. Vad är det där för jäkla beteende, liksom? Eller som en kvinna som såg alltihop från andra sidan gatan kom fram och sa:

"Ruthless and no empathy is how you describe a Penangdriver"

Och vi som typ två minuter innan bestämde oss för att jag ska köpa bil och börja köra barnen till skola och förskola istället. Tappade motivationen en smula nu känner jag. 

Fy faen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar