tisdag 14 maj 2013

Vardagen tuffar på

Det är tydligt att den här fru Frobyn inte tycker att flytten eller resan till Maläijsha är så himlans spännande för tillfället. Alltså, hon gillar den fortfarande, hon har bara inga exotiska upplevelser att förmedla till Sveriget.

Liksom.

Men, hon tänker att det är ju faktiskt maj där hemma nu, och ni borde ju egentligen påta i trädgården och sitta på uteserveringar och dricka öl och titta på körsbärsblommor i Kungsträdgården och allt sådant där, så det är kanske ingen fara om hon är tyst i några dagar här å där nuförtin. För det är ju faktiskt bara dagar det handlar om, i nästa vecka ska hon nämligen till KL (igenigen) och veckan efter det åker hon till Koh Lipe (som folk säger ska vara "Lilla Maldiverna", vilket ju känns väldigt trevligt om det skulle stämma). Och dessutom bokades en tripp till Bali under höstlovet in igår.

Så hon kommer att få mer att skriva om. Bara inte just nu.

Tjingeling tills dess!

3 kommentarer:

 1. Just nu regnar det och är lite kallare ute i Stockholm. Grått med andra ord. Men det är ju OK med sådana dagar bara de inte håller i sig för länge.

  Åker hon själv den här gången på resorna ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nehej du. Hon tar med sig ett stycke man och tre stycke barn. Saklart :)

   Radera
 2. Mulet och grått i Zurich. Lockar inte direkt med påtandes i trädgården. Annars är det inte så mycket mer som händer här förutom att Schweiz går lös på sparris nu, sparrinssäsongen har börjat! Det är sparris everywhere! Nom! Kram på dig! towe.

  SvaraRadera