söndag 15 september 2013

Bara bilder del 34 eller En helt vanlig lördag

 I fredags åkte Jimmy (äntligen) till en fixakameranaffär och lämnade in vår canon. Det behövdes tydligen eftersom Jimmy fick sig en utskällning från snubben bakom disken. "You must really hate taking pictures, right?! You hate your camera, huh?!" untsowajter. Precis som när vi lämnade in vår bil på service i Sverige sist. Vi är tydligen en rätt grisig familj när det kommer till bilar och kameror. Men utöver dessa två områden är vi väldigt renliga, apselut.

Hrrm.

 Jajja, men vi är ganska söta iallefall, och så har vi ju återigen kunnat föreviga en helt vanlig lördag. Så det får väl va värt lite verbalt smisk av en kamerakille, tänker jag.Framåt kvällen satte jag och Jimmy oss med varsin cider på balkongen för att njuta av solnedgången. Det gick skitbra, i två minuter. Följande är en bildserie från tillfället ifråga som väldigt väl illustrerar vårt familjeliv i allmänhet:

Lägg inledningsvis märke till hur avslappnad modern ser ut, och därefter till den lilla vita lådan som sticker fram nere i högra hörnet.

 Intet ont anande försöker den hjälpsamma modern att assistera sin yngsta diktatordotter.

Beakta nu avslutningsvis hur den äldre diktatordottern hämtat en hink, fått sin far att blåsa upp X antal vattenballonger vid namn Ros-Puss, Silverton och Guldsilke och att den tidigare avslappnade modern har fått flytta in samtliga möbler och sig själv för att inte drunkna.

 Så någon romantisk stund i solnedgången blev det ju inte...

Men mysigt blev det ändå, på sitt sätt. Faktiskt.

2 kommentarer:

  1. Men jösses vilken utsikt ni har. Och där sitter du i kjol och linne så jag känner riktigt vilken värmen ni har.

    LiseLotte

    SvaraRadera
  2. Haha, ni är underbara tycker jag, precis som en familj ska vara. Du hann ju sitta i två minuter iallafall, hoppas du hann njuta också då ;).

    Kram Victoria

    SvaraRadera