onsdag 4 september 2013

This means war! Typ.

I ganska exakt ett års tid har vi haft en läckande toalett. ETT HELT ÅR. Och typ femton gånger har jag påtalat detta för vår "fixare". Samtliga femton gånger har han sagt; "I fix for you", och sedan har han fixat absolut ingenting. Under året har jag också påtalat att vi har en annan toalett som bara spolar om man med all sin kraft trycker in knappen i 30 sekunder med två händer, vilket inte inspirerar nån i familjen att spola och därmed gör att den toan lätt blir...hur ska jag säga..."trist" att besöka. Och sedan har vi en annan toa vars knapp istället tycker att det är så festligt att spola så att den gör det rent spontant, och framför allt när någon i familjen varit där och inspirerat den. Då blir den euforisk och tokspolar typ tio gånger i rad.

Japp.

Jo, så igår smsade jag alltså för sextonde gången att toaletterna behöver åtgärdas + att vår AC läcker som ett såll, igen. Och vet ni vad denne engagerade man skriver tillbaka?

"Ok tomorrow or after I send my men to check." 

Lägg märke till hur tjusigt han klämmer in det. Lite sådär i förbifarten liksom: "Blablabla or after blabla." Han vet minsann hur en slipsten ska dras den där. Nu tycker han nog att han lugnat ner den hysteriska, svenska toalettkärringen i några veckor till. 

Vi får väl se hur det blir med den saken...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar