onsdag 15 januari 2014

Senaste nytt!

Uppdatering från en lägenhet på Penang:

HjältenJimmy köpte en ny mobil till sin fru, och strax därpå även en till sig själv, pågrundav plötsligtmobilvansinne. Han googlade sig först till enorma mängder kunskaper och förmågor på några dagar, som vanligt, och sedan försvann han in i en androidkoma. Frun har i princip inte haft ett enda samtal med honom som inkluderat ögonkontakt på två veckor. De senaste dygnen har han ägnat sig åt att ladda ner mystiska appar som bland annat gör att ingen kan logga in på hans telefon om inte kameran ser att det är hans ansikte som tittar ned på den. Dessutom försöker han förbättra utseende och innehåll i sin frus mobil på kvällarna när hon har gått och lagt sig (vilket gör henne helt galen eftersom hon aldrig vet vad, eller ens hur, hon ska hitta i menyn när hon vaknar på morgonen).
Som grädde på moset har han insett möjligheterna med att använda mobilkameran och således börjat knyta fast en mobil på en pinne på balkongen för att göra filmer med ihopklippta bilder på soluppgångar.

Fotointresset har även lett till att Ingrid börjat göra egna musikvideos där hon mimar till Katy Perry. Dessa vill hon apselutapselut lägga ut på YouTube, vilket hon naturligtvis kommer att få göra, efter att hon lyckats avliva sin mor. Så ni vet.


Ines har övergått från att inte alls vilja flytta till Sverige till att vilja flytta N  U. Delvis är det Fru Frobys fel, för hon satt ju och visade bilder för sin dotter häromdagen, och dessa bilder innehöll ju naturligtvis en hel del foton av dottern själv, som bebis. Så nu är denna dotter skitsur för att familjen inte flyttar till Sverige på en gång, för hon vill ju h å l l a b e b i s e n, såklart. Det spelar ingen roll hur mycket hennes mor förklarar att det ju i själva verket är hon själv på bilderna, och att familjen sannerligen aldrig skulle lämna en familjemedlem hemma i Sverige i flera år medan de själva bosatte sig i Maläijsha. Hon tycker inte att det är ett hållbart argument. Inte alls.

Emil i sin tur fyller 10 år i sommar. Han har därmed blivit nästantonåring över jul och nyår och går således mest runt och tycker att Fru Froby är dum i huvet och jobbig och längtar med stor intensitet tills han får flytta hemifrån. Faen vad fort det går. 10 år, alltså.

Så, ja, just nu känner sig Fru Froby mest som den enda sunda själen i huset. 
Och så känner hon sig gammal.

Tiden, hörrni...

Vart tar den vägen egentligen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar